2015. április 6., hétfő

Kids's Choice Awards 2015 - Ruhamustra

Valljuk be, a KCA nem az Oscar vagy a Golden Globe, ezért a sztárok általában nem jelennek meg hatalmas ruhakölteményekben. Ennek ellenére a többi díjátadóhoz hasonlóan itt is törekszenek a legnagyobb designerek gyönyörű darabjaiban díszelegni, bár nem mindig szerencsés a választásuk. Az idei KCA különösen gyatrára sikeredett a divat szempontjából, inkább a mellényúlások voltak hangsúlyosak, mint a szép és ízléses ruhák.

Jennifer Lopez
JLo gyönyörű a korához képest, szeretnék így kinézni 45 évesen, bár 18 évesen sincs ilyen alakom. Na mindegy.  A sminkje nagyon ízléses, magához képest a ruha is, bár szerintem előnytelen, mert semmi formája nincs, nem emeli ki az alakját, olyan mintha egy zsákot húzott volna magára. Viszont a szín nagyon jó választás volt a barna bőréhez. 

Sarah Hyland
Az egész díjátadó alatt azon gondolkodtam honnan ismerős nekem ez a lány, aztán a vége felé beugrott. Tavaly előtt volt egy film a Disney-n, a Bájos törtető, amiben az elkényeztetett divat diktátor Dylant játszotta. Mostanában a Modern családban látható, amit érdemes nézni nagyon szórakoztató sorozat. A díjátadón bájos volt, mint egy igazi angyal. A haja és a sminkje telitalálat, bár a ruha nem túl előnyös. A felső kicsit nagynak tűnik, a szoknya pedig túl hosszú, ezáltal összenyomja az alakját. A cipő még inkább fokozza a hatást, hiszen a bokapántok még rövidebbnek láttatják a lábát. 

Laura és Vanessa Marano 
Mostanában Laura kicsit jobban előtérben van, mint nővére, az Austin és Ally miatt, de testvérét is láthattátok több sorozatban például a Szívek szállodájában vagy az Elcserélt lányokban. Egyikőjük szettje sem nyerte el a tetszésemet, Laura cipője és táskája gyönyörű, a ruha viszont annál kevésbé. Nem is találok szavakat. Semmi formája, nem emeli ki az alakját. Olyan, mint amikor papírból vágunk ki hópelyheket. és érdekesebbnél érdekesebb formák alakulnak ki. Testvére peplum blúza annyira nem is lenne rossz, bár a nadrág nem jó választás hozzá, öregíti és kicsit kövérít is, illetve a cipő is mellényúlás szerintem, bár a felsőhöz illik. 

Angelina Jolie
Angelina Jolie általában az egyszerűségre törekszik, ami ebben az esetben is látszik, viszont ehhez a Vesace ruhához még ő sem elég magas, ezáltal úgy néz ki benne mint egy misszionárius törpe. Sajnálom Angie nagyszerű színésznő vagy, de e a szett nem a legjobb választás. 

Debby Ryan 
Debby Ryan merész külsejével sokkalta a közönséget idén. Egyébként nagyon bájos, gyönyörű a sminkje, nekem a hajával sincs bajom, bár a szőke, vagy épp a vörös azért jobban állt neki. A ruhája is elég különleges, szerintem az egyik legjobb a KCA-n idén. Sajnos a cipője és a táskája viszont annyira nem klappolt.

Meghan Trainort, az újdonsült popüdvöskét nem sokszor láttam még díjátadón szerepelni, ezért nincs összehasonlítási alapom, viszont ez a ruha egész előnyös a teltebb alakjához, bár szörnyen ízléstelen a párducminta. ( Sorry, but I'm not about that dress.) A cipő egy ízlésesebb ruhához egész jó lenne, de ezt még inkább elrontja. Better luck next time Meghan. 

Zendaya
Zendaya igazi it-girl, nagyon stílusos, ízléses és gyönyörű. Ez a Kleopátra szett viszont most nem annyira jött össze. A bubi frizurát és hanyagolnám a helyében, az ékszer is túl sok, illetve a ruha anyaga is inkább olcsó pamut hatású.Viszont a cipő tökéletes, és Zendaya a legjobb példa arra, hogy hogyan is viselj ceruzaszoknyát, bár ezt valószínűleg a gyönyörű alakjának köszönheti. 

Iggy Azalea
Iggy Azalea zenéje nagyon távol áll tőlem, pont ezért nem is hittem volna, hogy neki sikerül a legízlésesebb ruhát kiválasztania. A sminkje szintén nagyszerű és bárcsak nekem is ilyen gyönyörű arcom lenne. 

Nos ennyi lett volna a bejegyzés, kíváncsi vagyok ti mit gondoltok a ruhakölteményekről, úgyhogy írjátok meg nekem kommentben!

U.i: Nagyon boldog húsvétot és sok locsolót kívánok nektek!  

2 megjegyzés: