2015. március 29., vasárnap

3 Outfit 1 alkalom-Vizsga

Hamarosan itt az érettségi, tavasszal több nyelvvizsga is van, meg úgy általában a diákok elég sokszor kerülnek vizsgahelyzetbe. Viszont nem könnyű eldönteni, hogy mégis mit viseljünk, hiszen legtöbbször előírás az ünnepi ruha, vagyis az ing és a fekete alj. Ez sajnos a lányok többségénél nagyon csúnya ráflis fehér inget, derékmelegítő hosszúságú szoknyát és visszataszító üvegszálas harisnyát jelent. Pedig higgyétek el ünnepi ruhában is lehettek stílusosak.

A 3 Outfit 1 alkalom pont emiatt jött létre, hogy segítsek nektek az alkalomhoz illő, de még is stílusos szettet összerakni, jelen esetben egy vizsgára.

1. || Vérbeli diáklány 

Ha a tradicionális dolgok kedvelője vagy egy sulival kapcsolatos vizsgára valami hasonló, diáklányos szettben érdemes megjelenned. A szoknya esése nőiessé, sőt kislányossá tesz, viszont a szupertrendi hegyesorrú magassarkúval és a a fekete táskával ellensúlyozhatod a szoknya játékosságát. Egy vizsgahelyzetben nem sminkelheted a party királynőjének magad, ezért mindenképp nude szemhéjfestéket válassz. A körömlakkodra is figyelj! Nem illik csillogó glitteres vagy éppen koromfekete manikűrrel érkezni.

2 || Hanyag elegancia

Ha igazán bevállalós és formabontó szeretnél lenni kapj fel valami hasonlót. A nadrág nagyon elegáns, de mégis kicsit laza, amúgy is nagy divat most ez a fazon. Hogy még jobban fokozd az összhatást keress egy lezserebb inget hozzá: A piros pumps még merészebbé tesz, viszont a szürke elegáns táska, illetve a nude körömlakk és szemhéjfesték kicsit ellensúlyozza ezt.

3 || A klasszikus ceruzaszoknya
Bár a ceruzaszoknya egyre jobban beépül a nők ruhatárába mostanában, mégiscsak ilyen helyzetekben passzol a leginkább főleg egy fiatal számára, aki azért nem túl sok helyre tudja hordani. Egy klasszikus peplum felsővel párosítottam, ami amellett hogy nagyon elegáns, kicsit merész is, mivel elől is elég mély a dekoltázsa, illetve hátkivágással is rendelkezik. Épp ezért párosítottam hozzá a barackszínű blézert, ami szerintem gyönyörű és segít elkerülni, hogy közönségesnek hasson a szetted. Nyilván ehhez hozzásegít a kifinomult magassarkú, a nude paletta és a körömlakk is, ami elengedhetetlen.

Remélem hasznos volt a bejegyzés, ha esetleg van olyan alkalom, amikor nehéz számotokra eldönteni mit viseljetek, írjátok meg bátran és készítek egy hasonlót! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése